Cont bancar pentru plata taxelor: RO35BRDE410SV01066114100
Ghețu Monica Nicoleta

Monica Nicoleta Ghețu

Lb Română


Monica Nicoleta Ghețu este profesor în învățământul preuniversitar (clasele V- XII) cu o vechime la catedră de 10 ani. Este absolventă a Facultății de Filologie, specializarea limba și litetarura română - limba și litetarura engleză (secundar limba și litetarura spaniolă), a Facultății de sociologie - psihologie (specializare socilogie - psihologie) și a Facultății de Științele Educației.

În perioada 2016-2017 - participant la programul „ Școala Ambasador a Uniunii Europene”; la Școala de vară- Poiana Brașov curs „ Green, Smart, Cool ”. În perioada 2018-2019 - participant la activități din cadrul proiectului european „ Walk the (Global) Walk” - Mobilizarea tinerilor din Europa pentru susținerea Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă, proiect coordonat de Asociația „ Asistența și programe pentru dezvoltare durabilă- Agenda 21”

Relaţia profesor - elev se bazează pe o comunicare deschisă și pe incurajarea stimei de sine in rândul elevilor; deasemenea, relaţia profesor - părinte este una bazată pe ȋncredere şi respect reciproc. Dovada seriozităţii, responsabilităţii şi dăruirii este susţinută de o bună pregătire profesională ȋn cadrul catedrei, pentru activitatea pe care o desfăşoară, obţinând calificativul “FOARTE BINE”.