Condiții de Utilizare


VĂ RUGĂM SĂ CITIŢI URMĂTOARELE. DACĂ FOLOSIŢI ACEST WEBSITE, SUNTEŢI DE ACORD ȘI ACCEPTAŢI CONDIŢIILE DE UTILIZARE SCRISE MAI JOS. VĂ RUGĂM SĂ REVENIŢI DIN CÂND IN CÂND PE ACEASTĂ PAGINĂ PENTRU CĂ NE REZERVĂM DREPTUL DE A MODIFICA SAU FACE SCHIMBĂRI LA ACESTE CONDIŢII DE UTILIZARE, PROGRAME, PROGRAMĂRI ȘI CONŢINUTUL ACESTUI WEBSITE FĂRĂ NOTIFICARE. DE FIECARE DATĂ CÂND FOLOSIŢI ACEST WEBSITE SUNTEŢI DE ACORD CU, ȘI ACCEPTAŢI CONDIŢIILE CURENTE DE UTILIZARE.
 

Liceul Particular Onicescu-Mihoc (www.onicescu-mihoc.ro) iși asumă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără o altă notificare. Intregul conținut al acestui site (www.onicescu-mihoc.ro) (texte, grafice, simboluri, elemente de grafică WEB, script-uri, programe și alte date) este proprietatea Liceul Particular Onicescu-Mihoc (www.onicescu-mihoc.ro) și a partenerilor / clienților săi și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea fără acordul expres al Liceul Particular Onicescu-Mihoc (www.onicescu-mihoc.ro) a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor in vigoare.
Liceul Particular Onicescu-Mihoc (www.onicescu-mihoc.ro) nu răspunde de conținutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legături de pe acest site (legături de natură comercială sau publicitară). Răspunderea pentru aceste site-uri o poartă în întregime proprietarii acestora.
Liceul Particular Onicescu-Mihoc (www.onicescu-mihoc.ro) nu iși asumă responsabilitatea și nu poate fi facută vinovată pentru pagubele apărute prin folosirea in orice fel a produselor achiziționate ca urmare a promovarii lor pe acest site.
Acest site www.onicescu-mihoc.ro și materialele aferente sunt oferite "așa cum sunt" si "atât cât sunt disponibile" fără garanții de nici un fel. Liceul Particular Onicescu-Mihoc (www.onicescu-mihoc.ro) nu oferă nicio garanție, în mod expres nici implicit, în ceea ce privește funcționarea acestui site. Vizitatorii sunt de acord în mod expres că folosirea acestui site se face pe propriul risc.
Liceul Particular Onicescu-Mihoc (www.onicescu-mihoc.ro) nu garantează că acest site, serverele sale sau email-ul trimis de la Liceul Particular Onicescu-Mihoc (www.onicescu-mihoc.ro) sunt lipsite de viruși sau alte componente dăunătoare dar va asigura că face tot posibilul să păstreze securitatea datelor.
Liceul Particular Onicescu-Mihoc, proprietarul website-ului www.onicescu-mihoc.ro, se angajază să nu transmita datele furnizate de utilizatorii site-ului către terți și să le folosească numai în scopul comunicării cu clienții / partenerii săi, al informării acestora cu privire la funcționarea site-ului, ofertelor acestuia și a altor oferte ale societății.
Liceul Particular Onicescu-Mihoc (www.onicescu-mihoc.ro) nu furnizează adresa dumneavoastră de email unor terți, nu vinde, nu oferă adresa dumneavostră de email obținută prin intermediul Newsletter-ului Liceul Particular Onicescu-Mihoc (www.onicescu-mihoc.ro), fără acordul dumneavoastră explicit.
Orice utilizator care a furnizat adresa sa de email în cadrul procesului de înregistrare la Newsletter poate cere ca aceasta să fie ștearsă din baza de date a site-ului (www.onicescu-mihoc.ro) folosind mecanismul de dezabonare sau trimițând un email prin pagina de Contact.
 

Folosirea cu Bună Credintă a Site-ului www.onicescu-mihoc.ro

Este interzisă folosirea site-ul pentru a afișa sau transmite orice fel de material cu caracter amenințător, fals, înșelator, abuziv, de harțuire, licențios, calomniator, vulgar, obscen, scandalos, instigator, pornografic sau profanator sau orice alt fel de material care poate constitui sau încuraja un comportament ce va putea da naștere unei infracțiuni, sau ar putea conduce la răspundere civilă, sau ar încălca in alt mod legea. Liceul Particular Onicescu-Mihoc (www.onicescu-mihoc.ro) va coopera cu oricare dintre autoritățile desemnate să aplice legea și se va conforma cu orice sentință judecatorească prin care se cere sau se ordonă Liceul Particular Onicescu-Mihoc (www.onicescu-mihoc.ro) să dezvăluie identitatea oricarei persoane care ar afișa sau transmite orice fel de informație sau material de acest fel pe sau prin intermediul site-ului. Liceul Particular Onicescu-Mihoc (www.onicescu-mihoc.ro) funcționează conform prevederilor legale ale Statului Roman. Orice tentativă de acces neautorizat la site-ul Liceul Particular Onicescu-Mihoc (www.onicescu-mihoc.ro) și orice încercare de fraudă va fi raportată autoritaților competente. Orice conflict apărut între firma Liceul Particular Onicescu-Mihoc (www.onicescu-mihoc.ro) și clienți se incearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin ințelegere între cele doua părți. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale românești din acest domeniu iar soluționarea conflictelor este de compentența instanțelor românești. Fiind de acord cu aceste Condiții de Utilizare clientul iși asumă în totalitate aceste riscuri.
 

EXONERAREA DE RĂSPUNDERE

Site-ul www.onicescu-mihoc.ro nu este răspunzător pentru daune directe sau indirecte, de orice natură, ce ar rezulta din sau în legătură cu utilizarea acestui site sau a conținutului său. Liceul Particular Onicescu-Mihoc (www.onicescu-mihoc.ro) nu iși asumă nici o responsabilitate și nu va fi răspunzătoare pentru nici o daună sau viruși care ar putea să vă infecteze computerul sau alte bunuri in urma accesării sau utilizării acestui site, sau descărcării oricărui material, informații, text, imagini video sau audio de pe acest site.
 

© 2022 Liceul Particular Onicescu-Mihoc, www.onicescu-mihoc.ro